Veke 26 og 28:
Snurr med tomatsaus
Kjøtsuppe
Fiskekaker
Kjøtbollar
Makaronigrateng
Veke 27 og 29:
Snurr med kjøttdeig
Tomatsuppe
Fiskebollar
Chili con carne
Lasagne
Ingrediensar:
Snurr: Vatn, gjær, olje, salt, kveitemjøl. Fyll: Olje, lauk, kvitlauk, hermetisk tomat, tomatpure, pepar, salt, basilikum, vatn, ost.
Pølsesuppe: Pølse (svin), svinebog, vatn, purre, lauk, gulrot, selleri, kålrot, potet, kjøtbuljong, salt, pepper, timian.
Fiskekaker: Fisk, salt, kvit pepar, muskatblome, mjølk, potetmjøl.
Kjøtbollar: Kjøtdeig, salt, pepar, egg, basilikum, olje. Tomatsaus: Smør, gulrot, purre, selleri, lauk, mjøl, tomatpure, hakka tomat, kraft, fløyte.
Makaronigrateng: Makaroni, smør, kveitemjøl, mjølk, kvitlauk, salt, pepar, ost, pølser (svin).
Snurr med kjøttdeig: Vatn, gjær, salt, kveitemjøl. Fyll: Kjøtdeig (okse), olje, lauk, kvitlauk, hermetisk tomat, tomatpure, pepar, salt, basilikum, vatn, ost.
Tomatsuppe: Smør, gulrot, purre, sellerirot, lauk, bacon, mjøl, tomatpure, kraft, fløyte.
Fiskebollar: Fisk, salt, kvit pepar, muskatblome, mjølk, potetmjøl. Kvit saus: H-mjølk, mjøl, smør, salt, pepar,
Chilli con carne: Kjøtdeig (okse), lauk, paprika, kvitlauk, chili, chilipulver, spisskummen, kanelstong, hermetisk tomat, soltørka tomat, (chilibønner), salt, pepar.
Lasagne: Kjøtdeig (okse), smør, lauk, hakka tomat, tomatpure, vatn, kvitlauk, basilikum, oregano, timian, salt, pepar, mjøl, mjølk, ost.
Informasjon til føresette: Med unntak av dei med matintoleranse og allergiar, ønskjer vi at alle barna smakar på det vi tilbyr av mat. Om barna ikkje er begeistra for det vi serverer, serverer vi alltid brød i slutten av måltidet til dei som ønskjer det. Det skal dermed ikkje vere nødvendig å ta med eigen mat. Om nokon likevel skulle ha med eigen mat, vil dette kunne takast fram på slutten av måltidet.